Qualityfry: apparatuur zonder rook of geurtjes om een “dark kitchen” te creëren

Stefanie D'Here  |   7 december 2020

“Dark kitchens” of “ghost kitchens” zijn restaurants zonder fysieke locatie: ze koken énkel voor delivery. Ontstaan in Londen, brengt dit concept een low risk speeltuin om met concepten te experimenteren, omzet en bereik te vergroten.

Het concept van dark kitchens opent heel veel mogelijkheden voor slimme ondernemers, maar ook voor restaurants in trouble, zeker nu: restaurants die post-Covid hun kostenstructuur willen verlagen, of een veiliger plan achter de hand willen houden tijdens deze onzekere tijden.  Sommige horeca-ondernemers zullen de stap om éérst een ‘echt’ restaurant te openen overslaan, en meteen opteren voor een dark kitchen.

Afhankelijk van de grootte en infrastructuur van de “ghost kitchen” heeft u de juiste cateringapparatuur nodig om uw bedrijf te kunnen starten.

De door QUALITYFRY ontworpen apparatuur is Plug & Play, dat wil zeggen dat ze alleen een stopcontact nodig hebben om te beginnen met koken, 220V.  Bovendien kunnen ze op verschillende plaatsen worden geïnstalleerd en zijn heel compact van formaat.

QualityFry apparatuur kan koken zonder dat er een rookafvoer nodig is en zonder afzuigkap dankzij het unieke filtersysteem.   Het filtersysteem elimineert de dampen volledig , minimaliseert de geuren van het bakken en maakt het mogelijk dat verschillende voedingsmiddelen in dezelfde olie worden gebakken zonder smaakoverdracht.

Bent u op zoek naar een concept om in COVID tijden uw omzet te vergroten, kom dan een kijkje nemen in onze demo-keuken en ontdek wat een QualityFry friteuse voor u kan betekenen.