Ondernemen tijdens Covid-19

Stefanie D'Here  |   14 november 2020

Door de gevolgen van het corona-virus moesten veel ondernemers hun creatieve kant laten zien. Een van de oplossingen die de horeca biedt is bezorging en afhalen. Volgens QualityFry Belgium zijn er 2 dingen nodig voor een effectief bezorg- en afhaalrestaurant: een online bestelsysteem en een aantrekkelijk menu.

Verschillende platforms bieden de mogelijkheid om uw restaurant om te toveren tot een bestelsite. U kunt ervoor kiezen om een eigen platform te maken voor uw zaak, het voordeel hiervan is dat u geen commissie betaald aan een derde partij. Daarnaast kunt u ook uw producten aanbieden op grote platforms zoals  Takeaway, Uber Eats of Deliveroo. Het grote netwerk van deze platforms zorgt ervoor dat je veel klanten kunt bereiken zonder zelf iets te hebben opgebouwd.

Naast een bestelsite heeft u natuurlijk ook een aantrekkelijk menu nodig. Helaas is het menu voor take-away vaak beperkter dan de normale kaart van het restaurant. Dit komt doordat restaurants niet de mogelijkheid hebben om hun volledige keuken te bezetten. QualityFry Belgium biedt hierin in passende oplossing. Door middel van onze moderne friteuse hoeft u niet uw hele keuken te verbouwen. Met één enkele friteuse kunt u gekruid of gemarineerd vlees, vis friet en groenten in dezelfde olie bereiden. Dit gebeurt volledig zonder smaakoverdracht, waardoor u het hele menu kunt bereiden zonder beperkingen.

 

Door middel van een QualityFry friteuse en een online bestelsysteem, zorgt u er dus voor dat uw onderneming door blijft draaien in deze lastige tijd.  Voor meer informatie over de mogelijkheden die een QualityFry friteuse kan bieden in uw horecazaak kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. We zijn telefonisch te bereiken via 015/29 35 35 , of per mail via info@airquality.be